Info & Tarieven


Algemene informatie

U kunt de bumperballen in verschillende sets huren. Alle bumperballen zitten in een handige opbergkoffer om het transport naar de door u gekozen locatie zo vlot mogelijk te maken. Ook voorzien wij een duidelijke handleiding, bij afhaling, zodat u zo snel mogelijk kan genieten van het gehuurde materiaal.

Onze bumperballen kunnen gebruikt worden op gras of op een effen ondergrond (zonder scherpe voorwerpen zoals o.a. glas, steentje, kiezels, ...). Dit is dan ook de ideale attractie voor zowel jong als oud, verjaardagsfeest of teambuilding, indoor of outdoor, ...


 

Waarborg

Om uw reservatie vast te leggen vragen wij een waarborg van 50 euro (bovenop de huurprijs per 2 bumperballen). Deze krijgt u teruggestort bij het wederbrengen van de bumperballen indien deze in hun oorspronkelijke staat terug gebracht worden.


 

Tarieven

Onderstaande tarieven zijn geldig per speeldag of weekend. U kan de set 1 dag op voorhand afhalen en 1 dag nadien terug te brengen. Enkel de werkelijke speeldag zal u aangerekend worden. Bij afhaling dient zowel de huurprijs als de waarborg betaald te worden. Al onze prijzen zijn inclusief BTW.


 

Beschrijving prijs

4 bumperballen - 90 EUR

6 bumperballen - 130 EUR

8 bumperballen - 170 EUR

10 bumperballen - 195 EUR